7 سبک یادگیری
مقدمه
آیا چیزی در مورد سبک یادگیری می دانید؟ آیا تابهحال برای یادگیری چیزی جدید تلاش کردهاید؟ افراد در هر سنی اغلب در یادگیری چیزهای جدید مشکل دارند.
همه خاطراتی از نزاع در مدرسه بر سر موضوعات مورد علاقه خود دارند، اما کشمکشهای تحصیلی قطعاً پایان راه نیست. حتی بسیاری از بزرگسالان به طور معمول برای به دست آوردن مهارتهای جدید در شغل خود یا حتی در زندگی روزمرهشان تلاش میکنند.
در واقع، یادگیری چیزهای جدید، به یک امر ثابت در دنیای تجارت تبدیل شده است. شما هرگز نمیتوانید فقط روی موفقیتهای فعلی خود حساب کنید. دنیای امروز از جمله دنیای تجارت از شما میخواهد که به تلاش و یادگیری ادامه دهید.
بسیاری از مردم از تلاش برای یادگیری چیزهای جدید میترسند. آنها فکر میکنند که یادگیری در کنار فشارهای کاری و زندگی روزمره بسیار دشوار است.
چالش اینجاست که بسیاری از افراد وقتی نوبت به یادگیری یک مهارت یا کار جدید میرسد، نقاط قوت طبیعی خود را نمیشناسند و آنها را درست درک نمیکنند. برخی از مردم کلام نوشتاری را ترجیح میدهند، درحالیکه برخی دیگر رویکرد عملیتری را ترجیح میدهند.
بنابراین، اگر بتوانید سبک یادگیری ترجیحی خود را شناسایی کنید، این اطلاعات باعث صرفه جویی زیادی در زمان، هزینه و دردسر شما میشود.
این مقاله، 7 سبک یادگیری و نحوه پیاده سازی این اطلاعات را هر زمان که بخواهید مهارت بعدی خود را یاد بگیرید، بررسی خواهد کرد.
چالش یادگیری چیزهای جدید

چرا یادگیری گاهی اینقدر سخت میشود؟
چرا به نظر میرسد برخی افراد بهراحتی چیزها را یاد میگیرند درحالیکه بقیه ساعتها، روزها یا سالها تلاش میکنند تا همان چیز را یاد بگیرند؟
حقیقت این است که همه چیز به نحوه یادگیری شما بستگی دارد.
اغلب، یک پاسخ یکسان برای همه سبکهای یادگیری وجود ندارد. اکثریتقریببهاتفاق افراد به درجات مختلفی برای بهرهگیری از چندین سبک یادگیری متناسب هستند.
این موضوع خیلی شبیه تیپهای شخصیتی است. هیچکس همیشه 100 درصد، راه و شیوه یادگیری مشخصی ندارد. همه افراد جایی در طیفی از نقاط قوت و ضعف قرار دارند که ممکن است در طول زمان یا در شرایط خاص کمی تغییر کند.
اینجاست که درک عمیق از پروفایل یادگیری شما وارد عمل میشود.
دانستن اینکه دقیقاً در کجای این طیف قرار میگیرید میتواند شما را به سمت بهترین رویکرد یادگیری برای هر مهارت یا موقعیتی راهنمایی کند.
هنگامی که سبک یادگیری خود را شناختید، میتوانید این دانش را هر زمان که میخواهید مهارت جدیدی را یاد بگیرید، به کار ببرید. پس بیایید در مورد تفاوتهای این هفت سبک یادگیری صحبت کنیم.
سبکهای مختلف یادگیری
بیایید در مورد منظور من از سبکهای یادگیری صحبت کنیم. بهترین راه برای کشف مجموعهای از سبکهای یادگیری خاص خودتان، شرکت در آزمونی مناسب مانند آزمونی است که در Learning Styles Online یافت میشود. اگر تابهحال در تست شخصیت شناسی شرکت کرده باشید، تا حدودی با نحوه عملکرد آن آشنا خواهید بود. این کار پیچیده نیست و ارزش آن را دارد که 30 دقیقه زمان برای تکمیل آن صرف کنید.
نکته کلیدی در اینجا این است که در پاسخهای خود زیاد فکر نکنید. فقط طبیعیترین یا اولیهترین پاسخی را که به ذهنتان میرسد انتخاب کنید.
حالا بیایید به جزئیات این هفت سبک یادگیری بپردازیم …
اگر قبلاً در آزمون بالا شرکت کردهاید، پس ایدهای دارید که در طیف سبکهای یادگیری کجا قرار میگیرید. اکنون میتوانید از اطلاعاتی که در اینجا به آنها اشاره شده است برای کمک به بهترین روش استفاده از این اطلاعات ارزشمند بهرهمند شوید.
همچنین مهم است که بدانیم این سبکها چگونه با هم کار میکنند، البته بسته به نوع یادگیری که در حال انجام است. مهم نیست که در کجای این طیف قرار میگیرید، فعالیتهای خاصی ممکن است وجود داشته باشند که میتوانند به شما برای یادگیری بهتر کمک کنند. با آگاهی کامل از همه سبکها، میتوانید بهترین استفاده را از همه آنها برای پاسخگویی به چالشهای یادگیری که با آن روبرو هستید، داشته باشید.
به یاد داشته باشید که سبک یادگیری بد یا خوب وجود ندارد. هر روشی دارای مزایا و معایب متمایزی است که برای انواع خاصی از افراد موثر است.
بنابراین برای “سبک یادگیریتان” خود را به عذاب نیندازید یا حتی بدتر از آن، سعی نکنید نحوه یادگیری خود را به سبکی تغییر دهید که برای شما راحت نیست.
سطوح پایه یادگیری
اگرچه هفت سبک یادگیری متمایز وجود دارد، اما این 7 سطح تمایل دارند در دو سطح متفاوت از هم قرار گیرند.

همانطور که میبینید، به نظر میرسد سبکهای انفرادی و اجتماعی، همه پنج مورد را نیز شامل میشوند. این به این دلیل است که اکثر افراد یا یادگیرندههای اجتماعی یا یادگیرندههای انفرادی هستند و سپس به یکی دو سبک از پنج سبک دیگر بیشتر تمایل دارند. دو سطح از سبکهای یادگیری با یکدیگر هم افزایی دارند، بنابراین برای شما مهم است که به نحوه تناسب آنها با یکدیگر توجه کنید.
هفت سبک یادگیری
1 – سبک یادگیری اجتماعی
- بهصورت گروهی یاد بگیرید
- پردازش اطلاعات را از طریق بحث انجام دهید
- از واکنشها و دیدگاههای دیگران درس بگیرید
- این دسته مزایای زیادی از داشتن یک معلم خانگی میبرند
همانطور که ممکن است از عنوان آن حدس بزنید، سبک یادگیری اجتماعی در گروهها بهتر عمل میکند و در تعامل با افراد دیگر پیشرفت مینماید.
اینها افرادی هستند که همیشه میخواهند بخشی از یک گروه باشند و بهندرت دوست دارند یک پروژه را بهصورت انفرادی انجام دهند. آنها زمانی بهترین فکر و ایدهها به ذهنشان میرسد که بتوانند ایدهها و دیدگاههای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و پاسخ آنها را ببینند. آنها وقتی اطلاعات را با افراد دیگر به اشتراک میگذارند در مقایسه با زمانی که همان اطلاعات را برای خودشان و به تنهایی تکرار میکنند، بهتر یاد میگیرند.
بهترین راه برای تعمیق دانش آنها در مورد چیزی بحث کردن در مورد آن موضوع است. یادگیرندگان اجتماعی ممکن است کاملاً از میزان یادگیری یا درست بودن تفکر خود، آگاه نباشند و برای اصلاح و ساختار بندی ایدههای خود به بازخوردهایی که از دیگران میگیرند، تکیه میکنند.
همچنین برای کسانی که این سبک یادگیری را دارند، داشتن ارتباط و رابطه قوی با یک مربی یا معلم خانگی، حیاتی است. آنها قطعاً افرادی هستند که ترجیح میدهند بهجای تلاش برای جذب اطلاعات به تنهایی، آموزش ببینند. اگر فردی با این سبک یادگیری، با آموختن چیزهای جدید مشکل دارد، گرفتن یک معلم خصوصی که بتواند با او ارتباط برقرار کند، میتواند بهسرعت به او کمک کند.
2 – سبک یادگیری انفرادی

- به تنهایی بهتر یاد میگیرد
- قادر است افکار خود را بدون کمک پردازش کند
- از مزایای دسترسی باز و آزاد به بسیاری از مطالب بهره میبرد
- بدون وجود عوامل حواس پرتی بهترین عملکرد را دارد
در مقابل سبک یادگیری اجتماعی، سبک انفرادی قرار دارد. اینها متفکران مستقلی هستند که به تنهایی بهتر از قرار گرفتن در یک گروه کار میکنند.
آنها بهویژه در آگاهی از تفکر خود و پردازش افکار خود مهارت دارند. آنها عموماً به هیچ دیدگاه دیگری نیاز ندارند یا نمیخواهند، و عموماً نیازی به بحث در مورد ایدههای خود ندارند تا آنها را اصلاح کنند. آنها میتوانند این روند را به تنهایی طی کنند.
افرادی که تمایل به این سبک دارند معمولاً به کمک کمتری از مربیان یا معلمان نیاز دارند. آنها اغلب میتوانند هر اطلاعاتی را که نیاز دارند از منابع موجود مانند کتابها یا فیلمها جذب کنند. بهترین راه برای کمک به این سبک یادگیری این است که به آنها دسترسی آسان و هر چه بیشتر به اطلاعات داده شود و سپس به آنها زمان و فضای لازم برای کار کردن را بدهند.
گاهی اوقات سنجش میزان پیشرفت یک یادگیرنده انفرادی ممکن است دشوار باشد، زیرا بسیاری از کارهایی که آنها انجام میدهند در ذهن خودشان میگذرد. حیاتی است که افرادی با این نوع از سبک یادگیری به حال خود رها شوند تا زمانی که خودشان فعالانه به دنبال کمک باشند. یک یادگیرنده انفرادی باید به دنبال یک مکان خصوصی و آرام مانند اتاق یا دفتر خودش باشد.
3 – سبک یادگیری بصری/فضایی

- با دیدن و نمایشهای بصری یاد میگیرد
- از رنگ، نقشهها، نمودارها و مدلها استفاده میکند
- از ویدئوها و ارائههای دیداری بهرهمند میشود
در این سبک یادگیری همه چیز در مورد تصاویر، عکسها و تجسم است. آنها ایدهها را با نشان دادن آنها در نمودارها و شکلها به اشتراک میگذارند. آنها همچنین تمایل دارند با استفاده از نمایشهای بصری اطلاعات جدید را درک نمایند.
یادگیرندگان دیداری/فضایی ابتدا چیزهای خاصی مانند چهرهها، ظاهر اشیاء، رنگها و ظاهر نقشهها را بهخاطر میآورند، اما ممکن است نام افراد یا مکانها و صداها را فراموش کنند.
یادگیرندههای دیداری باید ببیند که در حال انجام یا یادگیری در مورد چیزی هستند تا آن را بفهمد. آنها قطعاً میخواهند نام افراد یا مکانهایی را که باید بهخاطر بسپارند یادداشت کنند. آنها ممکن است در کلاسهای سخنرانی دچار مشکل شوند، مگر اینکه مربی از پاورپوینت یا یادداشتهای مکتوب نیز استفاده زیادی کند.
آنها همچنین ممکن است بخواهند تاحدامکان یادداشت برداری کنند. به یاد داشته باشید، یادداشتها نباید کلمات باشند. آنها خیلی راحتی میتوانند عکس، مدل یا نمودار باشند.
یک یادگیرنده بصری باید برای یافتن ویدئوها یا دیگر نمایشهای دیداری یک مفهوم، تلاش زیادی میکند. یوتیوب (و سایر سایتهای آموزشی ویدئویی آنلاین) احتمالاً بهترین دوست آنها خواهد بود. اگر مجبور به استفاده از کتابها شوند، باید برای یافتن کتابهایی با تصاویر، نمودارها یا مدلهای فراوان تلاش کنند.
نقطه قوت کلیدی این نوع یادگیری توانایی ایجاد تصاویر و بهخاطر سپردن دقیق آنها در ذهنشان است. آنها اغلب میتوانند بهوضوح نتیجه یک موقعیت یا پروژه را ببینند یا تصور کنند که بعد از ایجاد تغییرات چه نتیجهای حاصل خواهد شد.
4 – سبک یادگیری شنیداری

- با شنیدن و استفاده از صدا و ریتم یاد میگیرد
- از آهنگها، قافیهها و ضرب آهنگها بسیار سود میبرد
- ممکن است بخواهد بحثها، سخنرانیها یا درسهایی را برای پخش و گوش دادن مجدد، ضبط کند
- ممکن است بخواهد درباره مفاهیم بحث کند یا سخنرانی کند
این سبک یادگیری باید از صدا، موسیقی، ریتم و سایر محرکهای شنیداری برای پردازش اطلاعات استفاده کند.
آنها بر خلاف چشمهایشان به گوشهای خود تکیه میکنند و زمانی که بتوانند اطلاعات ارائه شده به آنها را بشنوند، رشد خواهند کرد. آنها احتمالاً در کلاس درس با معلمی که در صحبت کردن و توصیف اطلاعات مهارت دارد، بهترین عملکرد را از خود نشان خواهند داد.
آنها میخواهند در صورت امکان از اطلاعات ضبط شده استفاده کنند. برای یک یادگیرنده شنیداری مفیدتر است که یک درس را ضبط کند و آن را چندین بار برای خودش پخش کند تا اینکه سعی کند یادداشت برداری کند یا کتابها را مرور کند. آنها همچنین ممکن است بخواهند اطلاعات را به آهنگ تبدیل کنند یا چنین آهنگهایی را بیابند، بهویژه هنگامی که سعی میکنند مطالبی مانند نام یا تاریخ را بهخاطر بسپارند.
ریتم و قافیه ابزار بسیار قدرتمندی برای یادگیرندگان شنیداری هستند. اگر آنها چیزی را در یک ریتم یا الگو قرار دهند یا از نوعی موسیقی قافیهدار استفاده کنند، بسیار برای آنها مفید خواهد بود.
چنانچه آنها از دسته یادگیرندگان اجتماعی باشند، ممکن است از بحث و گفتگوی فعال در مورد یک موضوع سود زیادی ببرند.
اگر جزو یادگیرندگان انفرادی هستند، ممکن است بخواهند یک گفتگوی شخصی داشته باشند که در آن صحبت خود را از طریق ضبط اطلاعات و سپس پخش آن تکرار کنند. یادگیرندگان شنیداری انفرادی ممکن است با خودشان زیاد صحبت کنند.
5 – سبک کلامی/زبانی

- اطلاعات را از طریق زبان نوشتاری یا گفتاری درک میکند
- در خواندن و پردازش اطلاعات مکتوب و گفتاری بسیار مهارت دارد
- از توضیحات دقیق بسیار بهرهمند میشوند
- از درک واژگان بهعنوان پایهای برای یادگیری مفاهیم استفاده میکند
در این سبک همه چیز در مورد کلمات است، چه نوشتاری و چه گفتاری. این سبک تمایل دارد با سبک دیداری یا شنیداری هماهنگ شود، اما نه هر دو.
این سبک از یادگیری متمایز از سبک شنیداری است زیرا یک یادگیرنده کلامی ممکن است روش نوشتن یا خواندن را بهجای گوش دادن یا صحبت کردن ترجیح دهد.
این نوع یادگیرنده، خواننده ماهری خواهد بود و بهسرعت قادر به پردازش اطلاعات مکتوب است. آنها معمولاً برای درک اطلاعات نوشته شده به هیچ کمک خارجی مانند تصاویر، آهنگها یا بحثها نیاز ندارند. به همین ترتیب، آنها برای یادگیری وابسته به اطلاعات مکتوب هستند و ایدهها را بعد از دیدن فیلمها یا تصاویر بهخوبی بهخاطر نمیآورند.
یک فرد با سبک یادگیری زبانی احتمالاً از یادداشتهای نوشتاری گسترده که میتوانند بعداً مرور کنند، سود خواهد برد. آنها به لیستها و نوشتههایی که شامل حروف یا کلمات است علاقه دارند.
درک واژگان، پایه قدرتمندی برای یادگیرندگان کلامی خواهد بود. هنگام پرداختن به یک ایده جدید، آنها میخواهند بر معانی هر کلمه جدید بهعنوان نقطه شروعی برای کشف مفاهیم تمرکز کنند. آنها در هنگام ارائه مطالب از فرصتهای ارائه کتبی یا مقالهای که میتواند به طور کامل و عمیق ایدههای آنها را به شکل زبانی توضیح دهد، بسیار سود برده و از این طریق پیشرفت خواهند کرد.
تمایل یک یادگیرنده کلامی به ترجیح دادن اطلاعات نوشتاری یا گفتاری تا حد زیادی به محل قرار گرفتن آنها در ناحیه بینایی یا شنیداری مغز بستگی دارد. یک یادگیرنده قوی کلامی و شنیداری ممکن است بهعنوانمثال، ارائه از طریق یک سخنرانی را به ارائه از طریق یک مقاله نوشتاری ترجیح دهد.
6 – سبک یادگیری فیزیکی/بدنی – حرکتی

- اطلاعات را از طریق لمس، حرکت و فعالیت بدنی درک میکند
- نیاز به جابهجایی زیادی دارد
- ممکن است از نوشتن و نقاشی سود و بهره زیادی ببرد
- ممکن است ایدههای انتزاعی را با نمایشهای فیزیکی یا حرکات بدنی نشان دهد
در این یادگیرندگان ارتباط بسیار قوی ای بین ذهن و بدنشان وجود دارد. تفکر آنها اغلب در حرکات آنها منعکس میشود و آنها باید حرکت کنند تا بتوانند بهدرستی فکر کنند. آنها زمانی که پشت میز درس کلاس مینشینند، لحظات بسیار بدی را پشت سر میگذرانند، بنابراین بهاحتمال زیاد به آنها برچسب بیش فعالی زده میشود، حتی اگر چنین اختلالی نداشته باشند. آنها در کلاسهای رسمی بیشتر از انواع دیگر کلاسها مشکل دارند، و همچنین ممکن است در مشاغلی که باعث میشود کار در پشت میز یا کامپیوتر را بدون وقفههای مکرر انجام دهند، دچار مشکل شوند.
هنگامی که مجبور به انجام یادگیری در پشت میز میشوند، افراد متمایل به این سبک یادگیری میتوانند از داشتن چیزی در اطراف خود که آنها را در حرکت نگه میدارد یا به آنها اجازه میدهد تا مقداری انرژی فیزیکی دریافت کنند، سود ببرند. این ممکن است شامل نشستن بر روی یک توپ درمانی بهجای یک صندلی سنتی یا داشتن یک توپ کوچک شیک نزدیک به میز آنها باشد. این یادگیرندگان اغلب از نظر فیزیکی پریشان یا بیقرار به نظر میرسند، زیرا همیشه در حال حرکت هستند، اما در واقع از همین طریق است که تمرکز بیشتری برای یادگیری پیدا میکنند.
هر فرصتی که این نوع یادگیرنده برای بلند شدن و حرکت در اطراف داشته باشد، برایش سودمند است. اگر آنها بتوانند از طریق انجام دادن بازیها، اطلاعات لازم را بهخاطر بسپارند، این میتواند کمک زیادی به آنها در زمینه یادگیری مطالب بکند. آنها ممکن است بخواهند هنگام یادگیری بایستند یا راه بروند.
آنها ممکن است از حرکات بدن یا دیگر نمایشهای فیزیکی برای بهخاطر سپردن ایدهها استفاده کنند و ممکن است بخواهند مفاهیم مختلف را با یک عمل فیزیکی جفت کنند. این ممکن است بسیار شبیه به زبان اشاره باشد که در آن کلمات و مفاهیم با یک عمل فیزیکی با دست یا بدن نشان داده میشوند. این امر بهویژه در هنگام یادگیری مفاهیم انتزاعی مانند کلمات جدید و واژگان صادق است.
برای آنها دیدن یا شنیدن توضیحات یک مفهوم به اندازه کافی خوب نیست. یادگیرندگان جسمی – حرکتی باید قبل از اینکه مفهومی را بفهمند، اعمال و حرکات مربوط به آن مفهوم را خودشان انجام دهند.
یک معلم میتواند به دقت دانشآموزان را از طریق انجام دادن گامهای کوتاه راهنمایی کند و سپس از آنها بخواهد قبل از یادگیری مرحله بعد، چندین بار آن مراحل را خودشان تکرار کنند.
اگر خودتان کار میکنید، سعی کنید اطلاعات را به مراحل کوتاه و آسان برای تمرین، تقسیم کنید. تا جایی که ممکن است از اشیاء فیزیکی استفاده کنید که میتوانید آنها را لمس کرده و احساس کنید. هنگام مواجهه با ایدههای انتزاعی، سعی کنید یک مدل فیزیکی پیدا کرده یا ایجاد کنید.
چیزی که اغلب در مورد افراد متعلق به سبک یادگیری نادیده گرفته میشود بهخصوص اگر یادگیرنده بصری یا زبانی نیز باشند، توانایی نقاشی یا نوشتن است. اینها فعالیتهای بدنی هستند. در جایی که صرف خواندن یا نشستن و گوش دادن به اطلاعات ممکن است شکنجه باشد، کشیدن فعال یا نوشتن آن اطلاعات، حتی اگر فقط شامل کپی کلمه به کلمه از یک منبع باشد، میتواند بسیار جذاب و مفید باشد.
برای یک یادگیرنده حرکتی، توجه به بدن و حرکات فیزیکی بسیار مهم است. آنها نسبت به سایر یادگیرندگان به احساسی که محیط در آنها ایجاد میکند، بسیار حساستر هستند. دمای زیاد یا صندلیها یا موقعیتهای ناراحت کننده آنها را بسیار بیشتر آزار میدهد. آنها همچنین ممکن است بخواهند برای آرام و متمرکز ماندن گامهای بیشتری بردارند، مانند یوگا یا تکنیکهای تنفس. (حتی اگر یادگیری مجازی مزایای خود را داشته باشد، ممکن است برای یادگیرندگان حرکتی ایدئال نباشد.)
7 – سبک منطقی/ریاضی

- اطلاعات را به شکلی کاملاً ساختار یافته و مستدل درک میکند
- دوست دارد برای مدت طولانیتر ایدهها را بررسی کرده و روی آنها کار کند
- از شبیهسازیها و بازیهای ذهنی بسیار سود میبرد
- برای آموزش به آنها باید سعی کرد اطلاعات را گروه بندی، دسته بندی و سازماندهی کرد
- از شناخت الگوها و روابط در اطلاعات، بهره زیادی میبرد
این سبک یادگیری در استدلال، منطق، توالی و پیش بینی پذیری رشد میکند. بدیهی است که آنها تمایل دارند در ریاضیات مهارت بیشتری داشته باشند، اما توانا بودن در این سبک یادگیری واقعاً میتواند با هر موضوعی که بهدرستی درک شود سازگار باشد.
کلید این سبک یادگیری، استدلال و برقراری ارتباط بین مفاهیم است. یک فرد با سبک یادگیری منطقی واقعاً میخواهد چگونگی و چرایی چیزی را درک کند، نه اینکه چگونه آن را انجام دهد. هنگامی که آنها به طور دقیق بفهمند که چرا باید یک کار را انجام دهند، بهاحتمال زیاد خودشان درک خواهند کرد که چگونه باید آن کاری را انجام دهند.
این بدان معناست که یک یادگیرنده منطقی به زمان زیادی برای بررسی کامل و اصلاح یک مفهوم نیاز دارد. عجله کردن آنها در بسیاری از فرایندها یا موضوعات مختلف یا بررسی سطحی مفاهیم بدترین رویکرد است.
نظم و ساختار نیز به همان اندازه مهم است. اینها یادگیرندگان بسیار منظم و مرتبی هستند و برای درک مفاهیم به این سازمان دهی نیاز دارند. این به معنای تجزیه و تحلیل دقیق و گروه بندی اطلاعات به انواع و دستهها خواهد بود. آنها باید تمام مراحل یک فرایند را بهوضوح تعریف کنند و بفهمند که چرا هر مرحله لازم است. هر کاری که انجام میدهند باید سیستماتیک و هدفمند باشد. داشتن یک برنامه اولیه، طرح کلی و هدف نهایی، برایشان کاملاً حیاتی است.
الگوها برای این نوع یادگیرندگان نقطه قوت محسوب میشود.
اگر آنها بتوانند روابط و قابلیت پیش بینی را در مفاهیم ببینند، آن مفاهیم را خیلی سریعتر یاد میگیرند و بهتر حفظ میکنند. اگر یادگیرنده بصری هم باشند، ممکن است بخواهند نمودارها یا چارتهایی را برای نشان دادن روابط و گروهبندیهای موجود در یک مفهوم ایجاد کنند.
بازیهای تحریک کننده ذهن یا استراتژیک یکی دیگر از نقاط قوت برای یادگیرندگان منطقی است. این نوع از سبک یادگیری از شبیه سازی و فعالیتهای عمیق سود فوقالعادهای میبرد. در عصر مدرن، آنها احتمالاً بهشدت به سمت منابع الکترونیکی این بازیها و فعالیتها مانند رایانهها و تبلتها کشیده میشوند. اگر یادگیرنده اجتماعی نیز باشند، ممکن است از انجام این بازیها بهصورت گروهی و با دوستان نیز لذت ببرند.
مشکل اصلی این یادگیرندگان، تفکر بیش از حد یا تجزیه و تحلیل بیش از حد یک مشکل است. آنها تمام وقت خود را صرف فکر کردن و بررسی یک مشکل میکنند اما در واقع هرگز به سمت هدف خود حرکت نمیکنند. درحالیکه یادگیرندگان منطقی تمایل دارند زمان فراوانی را برای بررسی بیشتر موضوعات در نظر بگیرند، مهم است که این تعادل بین زمان سرمایه گذاری شده برای تجزیه و تحلیل و یادگیری حاصل از آن ایجاد شود.
تمرکز مجدد بر روی اهداف و ارزش نهایی بسیار مهم است و متفکران منطقی میتوانند با تعیین اهداف و برنامههای دقیق، قابل اندازه گیری و زمانبندیشده، خود را طوری تربیت کنند که حداکثر استفاده از تواناییهایشان را ببرند.
نتیجه گیری
بیشترین بهره را از سبکهای یادگیری خود ببرید
درک جایگاه خاص شما در طیف سبکهای یادگیری میتواند تا حد زیادی به توانایی شما در یادگیری اطلاعات و مهارتهای جدید کمک کند.
اکنون که اصول هر سبک را میدانید، باید روشی را در یادگیری هر چیزی برای خود تنظیم کنید تا نقاط قوت خود را به حداکثر رسانده و نقاط ضعف خود را به حداقل برسانید.
بهتر است قبل از شروع فرایند یادگیری، سبک یادگیری خود را درک کنید. مهم نیست در چه سنی هستید، همچنان میتوانید خودتان از این اطلاعات استفاده کنید یا به شخص دیگری کمک کنید.
منبع:
ترجمه و اقتباس:
حسین شکرگزار
غیاث الدین مشایی
اشتراکها: چگونه تنبلی را کنار بگذاریم - از من بپرس