10 دلیل اصلی شکست نمایندگان بیمه

10 دلیل اصلی شکست نمایندگان بیمه
4
(4)

10 دلیل اصلی شکست نمایندگان بیمه

مقدمه

آیا نماینده بیمه هستید و می‌خواهید میزان موفقیت خود را افزایش دهید؟ اگر بله، در اینجا 10 دلیل اصلی شکست نمایندگان بیمه آورده شده است. صنعت بیمه فرصت‌های شغلی عظیمی را برای کسانی فراهم می‌کند که به‌اندازه کافی هوشمند و کوشا هستند و می‌توانند این فرصت‌ها را شکار کنند. به‌ویژه برای نمایندگان بیمه و کارگزاران، احتمال موفقیت بسیار زیاد است.

بسیاری از افراد با درک مزایای مالی و سایر مزایای داشتن نمایندگی بیمه، تصمیم به ورود به این صنعت می‌گیرند. درحالی‌که برخی از این نمایندگان و کارگزاران جدید از موفقیت حرفه‌ای برخوردار می‌شوند، اکثر آنها شکست می‌خورند و خیلی زود صنعت بیمه را ترک می‌کنند، زیرا نمی‌توانند الزامات این صنعت و رقابت در آن را برآورده کنند.

حال سؤال این است که چرا بسیاری از نمایندگان بیمه و کارگزاران شکست می‌خورند؟ در اینجا 10 دلیل رایج بیان شده است.

10 دلیل عمده شکست نمایندگان بیمه

دلایل عمده شکست نمایندگان بیمه
دلایل عمده شکست نمایندگان بیمه

1 نداشتن تلاش کافی

این که یک نماینده یا کارگزار بیمه جدید در درازمدت موفق خواهد بود یا نه، به سخت‌کوشی او بستگی دارد. نمایندگان بیمه جدید یا حتی قدیمی‌تر باید مشتاق، بسیار سخت‌کوش و قادر به برقراری ارتباطات مؤثر باشند. همه این عوامل به آنها کمک می‌کند تا با مصرف‌کنندگان و مشتریان ارتباط برقرار کنند، نیازهای آنها را ارزیابی کنند و فروش بیشتری ایجاد کنند.

برای بیشتر نمایندگان بیمه، ویژگی‌های موردنیاز برای موفقیت مانند مهارت‌های ارتباطی مؤثر و بازاریابی، باید آموخته شود. نمایندگان بیمه و کارگزارانی که واقعاً می‌خواهند موفق شوند، باید آماده پیشرفت در این مهارت‌ها باشند، حتی اگر این امر زمان زیادی را از آنها بگیرد.

2 – عدم اطلاع از روندها در صنعت بیمه

بسیاری از نمایندگان و کارگزاران بیمه جدید شکست می‌خورند زیرا آنها از روندهای فعلی بازار و صنعت خود، آگاه نیستند. از طرف دیگر نمایندگان و کارگزاران موفق، کمی از وقت و تلاش خود را صرف مطالعه روندهای بازار و صنعت می‌کنند. این موضوع به آنها کمک می‌کند تا تصمیمات استراتژیکی بگیرند که می‌تواند شانس موفقیت آنها را افزایش دهد. علاوه بر این، نمایندگان بیمه و کارگزاران همیشه باید از رقابت سالم برای جلوگیری از عقب ماندن در صنعت بیمه اطمینان حاصل کنند.

3 – عدم استفاده از فناوری جدید

فناوری به‌صورت مداوم چهره کسب‌وکارها را تغییر می‌دهد. به‌عنوان‌مثال، اینترنت نحوه یافتن مشتریان راغب و بازاریابی کسب‌وکار را برای بسیاری از متخصصان بیمه تغییر داده است. نمایندگان بیمه‌ای که از اینترنت و سایر فناوری‌های فعلی به نفع خود استفاده نمی‌کنند، احتمالاً موفقیت چشمگیری به دست نخواهند آورد.

از طریق اینترنت، کارگزاران و نمایندگان بیمه بیشتر و بیشتر می‌توانند از استراتژی‌های بازاریابی آنلاین مانند وبلاگ‌نویسی، تبلیغات پولی، بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) ، بازاریابی شرکت‌های وابسته و … برای جذب مشتری بیشتر استفاده کنند. یکی از دلایلی که بسیاری از نمایندگان و کارگزاران بیمه شکست می‌خورند این است که آنها فناوری جدید را در کسب‌وکار بیمه‌ای خود وارد نمی‌کنند و حتی بعضی از آنها از تکنولوژی‌های جدید هراس و واهمه دارند.

4 عدم توجه به شبکه‌سازی و تیم‌سازی

بسیاری از نمایندگان بیمه و کارگزاران شکست‌خورده‌اند، زیرا شبکه‌سازی را کم‌اهمیت جلوه می‌دهند و وقتی به شبکه‌های ساخته شده برخورد می‌کنند، از آنها بهره‌ای نمی‌برند. نمایندگان و کارگزاران موفق شبکه‌های قدرتمندی با سایر مشاغل تشکیل می‌دهند که مشتریان بالقوه آنها را تأمین می‌کنند.

این مقاله را هم بخوانید

مقاله مفاهیم پایه‌ای گروه و تیم
مقاله مفاهیم پایه‌ای گروه و تیم

با این کار درهای گرفتن ارجاع باز می‌شود. حتی می‌توان با مشتریان گذشته و فعلی ارتباط برقرار کرد و آنها را تشویق کرد که خدمات یک نماینده بیمه یا کارگزار را از طریق دهان‌به‌دهان (بازاریابی دهان‌به‌دهان) به بازار معرفی کنند. این روش به‌تنهایی می‌تواند برد تبلیغاتی زیادی داشته باشد و فروش و سودهای کلانی را برای نمایندگان بیمه حاصل کند.

5 – عدم ایفای نقش به‌عنوان کسب‌وکار

بسیاری از افراد با این ایده و فکر که صرفاً شغلی برای خود دست‌وپا کنند و از طریق آن خود را سرگرم سازند، وارد کسب‌وکار بیمه می‌شوند. اما در واقعیت، این یک فقط یک شغل یا کار نیست. بیمه یک کسب‌وکار است که برای دستیابی به موفقیت نیاز به برنامه‌ریزی درازمدت و پول برای سرمایه‌گذاری دارد. تنها هنگامی‌که نمایندگان بیمه نقش خود را به‌عنوان یک کسب‌وکار جدی بگیرند، قادر خواهند بود هوشمندانه کار کنند و فرصت‌های رشد و پیشرفت خود کشف کرده و موفقیت‌هایی را به دست آورند.

6 – مهارت ضعیف در بازاریابی بیمه

عمدتاً موفقیت هر کارگزار یا نمایندگی بیمه در بازار به مهارت آنها در بازاریابی بستگی دارد. نمایندگان بیمه ممکن است ارتباط سازان خوبی باشند و یا ممکن است در شبکه‌سازی مهارت داشته باشند. اما مهارت در بازاریابی چیزی است که واقعاً به آنها کمک می‌کند تا فروش داشته باشند و سود کسب کنند.

این مقاله را هم بخوانید

مقاله مفاهیم اولیه بازاریابی که باید بدانیم
مقاله مفاهیم اولیه بازاریابی که باید بدانیم

مهارت‌های بازاریابی شامل دانستن چگونگی جذب مشتریان بالقوه، نحوه و زمان ارائه پیشنهاد‌های رد نشدنی و اینکه کی و کجا باید در این زمینه‌ها به طور فعال عمل کنند، می‌شود. نمایندگان بیمه‌ای که این مهارت‌ها را باهم ترکیب کنند، قطعاً شکست می‌خورند و زود صنعت بیمه را ترک خواهند کرد.

7 – داشتن انتظارات زیادی در ابتدای شروع به کار

بسیاری از نمایندگان و کارگزاران بیمه جدید از فلسفه “دیدن آن، خواستن آن و داشتن آن” برخوردار هستند. آنها پتانسیل‌های بالایی را در کسب و مار بیمه می‌بینند و می‌خواهند بلافاصله سودهای کلان برای خود کسب کنند. آنها هروقت به افراد موفق نگاه می‌کنند احساس انگیزه می‌کنند و می‌خواهند مانند آنها باشند.

اما آنها فراموش می‌کنند که افراد موفق چندین سال است که در این کار استخوان خرد کرده‌اند و به‌اصطلاح عامیانه خاک کار را خورده‌اند. درحالی‌که تازه‌واردان فکر می‌کنند این موفقیت‌ها یک‌شبه به‌دست‌آمده است. با این انتظار که آنها می‌توانند طی چند هفته تا چند ماه به موفقیتی مشابهی دست یابند، وارد کار بیمه می‌شوند، اما زمانی که با واقعیت‌های سخت روبرو می‌شوند خیلی زود ناامید شده و صنعت بیمه را ترک می‌کنند.

داشتن انتظارات زیادی در ابتدای شروع به کار
داشتن انتظارات زیادی در ابتدای شروع به کار

8 عدم گذراندن دوره‌های آموزشی باکیفیت و کارآموزی

دلیل دیگر عدم موفقیت بسیاری از نمایندگان بیمه و کارگزاران این است که آنها از کارآموزی و آموزش باکیفیت لازم برای مقابله با چالش‌های بازار بیمه برخوردار نیستند. به‌احتمال زیاد در ابتدای شروع فعالیت در بیمه به آنها فقط تلفن، کامپیوتر و شاید فرم‌های پیشنهاد بیمه، بدون هیچ‌گونه آموزش و راهنمایی‌ای داده شده است.

آنها حتی اطلاعات کافی از محصولاتی که می‌فروشند ندارند و بنابراین نمی‌توانند مشتریان را در موردنیاز به محصولات بیمه‌ای خود اقناع کرده و آنان را ترغیب به خرید نمایند. البته که آنها شکست خواهند خورد. مثل این است که کسی را که هرگز شنا یاد نگرفته است به استخر ببرید تا کمی سرگرم شود. نتیجه‌اش ممکن است این باشد که فرد موردنظر غرق شود.

9 – تمرکز اشتباه

تمرکز اصلی هر صاحب کسب‌وکاری باید ارائه ارزش باشد، نه کسب درآمد. بسیاری از نمایندگان و کارگزاران بیمه جدید این واقعیت ساده را اشتباه می‌فهمند و شکست می‌خورند. هرکسی که فقط باهدف کسب درآمد به تجارت بیمه پا بگذارد، قطعاً شکست خواهد خورد.

10 نیاموختن از اشتباهات

قرار است اشتباهاتی انجام شود تا بتوان از آنها درس گرفت. تکرار بی‌دقت اشتباهات، دستورالعمل پیشروی به سمت شکست است و این دلیل عدم موفقیت بسیاری از نمایندگان بیمه و کارگزاران است.

نتیجه‌گیری

حال که با دلایل عمده شکست نمایندگان بیمه آشنا شدید زمان آن است که کمی وقت بگذارید و در خلوت خود این دلایل را به‌صورت عمیق‌تر و با دقت بیشتر بررسی نمایید. هدف این بررسی می‌تواند این باشد که کدام‌یک از عوامل ذکر شده در مورد شما بیشتر صدق می‌کند تا با برطرف‌کردن نقاط ضعف خود بتوانید آینده‌ای روشن و موفق در صنعت بیمه برای خود متصور شوید.

منبع:

profitableventure.com

ترجمه و اقتباس:

حسین شکرگزار

غیاث الدین مشایی

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 4

5 دیدگاه برای “10 دلیل اصلی شکست نمایندگان بیمه

  1. محبی گفته:

    ممنون از نکاتی که عنوان کردین و‌دقیقا اموزش و‌بکارگیری از امکانات روز و استمرار در انجام انهاست که به موفقیت ختم میشه.

  2. سوسن روح اللهی گفته:

    من با اون قسمت که می گفت بسیاری از نمایندگان بدون آموزش و اطلاع اومدن کاملا موافقم و نقش آموزش در بازاریابی و اینکه نماینده بیمه اگر با اطلاعات کافی با بیمه گذار صحبت کند و بتواند جوابگوی سوالات و نیازهای او باشد کاملا موافقم.

  3. زهرا سعیدی گفته:

    دقیقا ، موارد گفته شده میتونه باعث عدم موفقیت یک نماینده بشه
    در کسب و کار بیمه تلاش و صبر نتیجه خواهد داد و البته آموزشهای بروز و مرتبط .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *